Betongkompaniet As

Betongkompaniet AS er et allsidig firma som ble etablert i 2019, og per i dag har vi 5 ansatte i tillegg til 6 faste innleide. Firmaet kjøpte tidlig eiendommen i Brandstorpveien 5 som de har pusset opp, og som i dag blir brukt som lager og kontorer.

Firmaet fikk en tidlig vekst og i 2019 kjøpte de opp Murerfirmaet Thomas Ravneng AS. Firmaet er godt etablert innen mur faget og har godkjent fagbrev innen utførelsen av murarbeid og er sentralt godkjent. Vi tilbyr tjenester innen murarbeid, tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner, vannforsynings og avløpsarbeid.

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger for å få jobben utført. Arbeidet vi utfører skal bestå av solid arbeid og godt håndverk. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr. La fagfolk gjøre jobben for deg. Med mange års erfaring fra både store og små prosjekter har vi opparbeidet en solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av.

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring

110645794_166262804970095_7100322044451462206_n (1)

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Betongkompaniet As har flere dyktige og løsningsorienterte medarbeidere som står klare for å hjelpe deg og ditt prosjekt

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle